Galetes de chia i llimona sense gluten ni làctics
Ingredients per a 6 galetes
1 plàtan madur
5 cullerades soperes d'oli d'oliva
2 cullerades soperes d'oli de coco
1/2 tassa de farina d'arròs
1/2 tassa de farina de fajol
2 cullerades soperes de maizena
1 llimona (el suc i la pell ratllada)
2 cullerades soperes de llavors de chia
1/2 cullera de postre de bicarbonat
1 cullerada de postre de stevia granulada
Canyella
Aixafeu el plàtan fins que no quedin grumolls i barregeu-lo amb l'oli d'oliva i el de coco, aquest últim ha d'estar prou calent de manera que sigui líquid.
Afegiu els ingredients de la llimona, les farines i la resta d'ingredients.
Poseu la massa tapada a la nevera uns 15 minuts per tal que es solidifiqui.
Poseu en marxa el forn a 180 graus amb les dues resistències i l'aire.
Feu boles amb la massa i aixafeu-les damunt una safata de forn amb paper apte.
Enforneu amb el forn ja calent durant uns 10 minuts aproximadament o fins que soguin daurades per fora i tendres a l'interior.
1 plàtan madur
5 cullerades soperes d'oli d'oliva
2 cullerades soperes d'oli de coco
1/2 tassa de farina d'arròs
1/2 tassa de farina de fajol
2 cullerades soperes de maizena
1 llimona (el suc i la pell ratllada)
2 cullerades soperes de llavors de chia
1/2 cullera de postre de bicarbonat
1 cullerada de postre de stevia granulada
Canyella
Aixafeu el plàtan fins que no quedin grumolls i barregeu-lo amb l'oli d'oliva i el de coco, aquest últim ha d'estar prou calent de manera que sigui líquid.
Afegiu els ingredients de la llimona, les farines i la resta d'ingredients.
Poseu la massa tapada a la nevera uns 15 minuts per tal que es solidifiqui.
Poseu en marxa el forn a 180 graus amb les dues resistències i l'aire.
Feu boles amb la massa i aixafeu-les damunt una safata de forn amb paper apte.
Enforneu amb el forn ja calent durant uns 10 minuts aproximadament o fins que soguin daurades per fora i tendres a l'interior.

Comentaris