"Empanadilles"
1 paquet de làmines d'"empanadilles"
1 ceba
1 pebrot del piquillo
2 cullerades de tomàquet pregit
2 grapats de pèsols
4 talls de llom o pollastre o 2 llaunes de tonyina
1 ou dur
1 cullerada de sobrassada (si és amb tonyina, no)
Posar el forn a calentar amb les 2 resistències.
Sofregir la ceba amb el pebrot, la carn (si es fan amb tonyina, afegit més tard) i els pèsols. Quan ja estigui dauradet, afegir el tomàquet i la sobrassada, deixar 2 minuts més al foc i passar per la picadora.
Omplir les "empanadilles" i tancar-les fent pressió amb les puntes de la forquilla, barnissar-les d'oli per fora i enfornar el temps que indiqui al paquet, sol ser al voltant d'uns 10 minuts.
1 ceba
1 pebrot del piquillo
2 cullerades de tomàquet pregit
2 grapats de pèsols
4 talls de llom o pollastre o 2 llaunes de tonyina
1 ou dur
1 cullerada de sobrassada (si és amb tonyina, no)
Posar el forn a calentar amb les 2 resistències.
Sofregir la ceba amb el pebrot, la carn (si es fan amb tonyina, afegit més tard) i els pèsols. Quan ja estigui dauradet, afegir el tomàquet i la sobrassada, deixar 2 minuts més al foc i passar per la picadora.
Omplir les "empanadilles" i tancar-les fent pressió amb les puntes de la forquilla, barnissar-les d'oli per fora i enfornar el temps que indiqui al paquet, sol ser al voltant d'uns 10 minuts.

Comentaris