Pastís de poma molt fàcil
Una làmina de pasta de full
6-8 pomes grogues de tota la vida
un grapat de sucre negre
cañella en pols
xocolata negra a trossets
una cullerada sopera de mantega
En una cassola posar la mantega i les pomes pelades tallades a daus. Daurar la poma i afegir-hi el sucre. Després de remoure una mica afegir 1/2 got de xupito d'aigua i deixar fer xup-xup. A mitja cocció afegir la canyella. Seguir removent de tant en tant fins que la poma es vagi desfent.
En una safata de forn posar la làmina de pasta de full amb la poma desfeta al centre i doblegar la vora de la massa capa a dins. Posar la xocolata per sobre i enfornar el temps que indiqui a l'envàs.
deixar refredar i servir amb gelat de vainilla.
Si veieu que sobra compota de poma es pot posar també dins de massa d'"empanadilles" i enfornar.
6-8 pomes grogues de tota la vida
un grapat de sucre negre
cañella en pols
xocolata negra a trossets
una cullerada sopera de mantega
En una cassola posar la mantega i les pomes pelades tallades a daus. Daurar la poma i afegir-hi el sucre. Després de remoure una mica afegir 1/2 got de xupito d'aigua i deixar fer xup-xup. A mitja cocció afegir la canyella. Seguir removent de tant en tant fins que la poma es vagi desfent.
En una safata de forn posar la làmina de pasta de full amb la poma desfeta al centre i doblegar la vora de la massa capa a dins. Posar la xocolata per sobre i enfornar el temps que indiqui a l'envàs.
deixar refredar i servir amb gelat de vainilla.
Si veieu que sobra compota de poma es pot posar també dins de massa d'"empanadilles" i enfornar.

Comentaris