Petxines a la marinera
500 g de petxines
1 ceba
2 dents d'all
100 ml de vi blanc
julivert
1 fulla llorer
pebre
Posar les petxines en un vol d'aigua amb sal per a que deixin anar l'arena.
Sofregir la ceba i l'all tallats petits amb força oli.
Escórrer les petxines i afegir-les a la paella, s'han d'anar removent per a que s'obrin.
Un minut després afegir el vi, el llorer i el pebre i deixar coure entre 5 i 10 min més.
Obs: ojo amb la sal que el plat ja és salat de per si.
1 ceba
2 dents d'all
100 ml de vi blanc
julivert
1 fulla llorer
pebre
Posar les petxines en un vol d'aigua amb sal per a que deixin anar l'arena.
Sofregir la ceba i l'all tallats petits amb força oli.
Escórrer les petxines i afegir-les a la paella, s'han d'anar removent per a que s'obrin.
Un minut després afegir el vi, el llorer i el pebre i deixar coure entre 5 i 10 min més.
Obs: ojo amb la sal que el plat ja és salat de per si.

Comentaris