Sushi
Arròs
Vinagre d'arròs
Wasabi en pols
Alga nori
Peix cru
Gingebre fresc
Salsa de soja
Posar a la vaporera una tassa d'aigua per a cada tassa d'arròs (que es renta prèviament).
Un cop està cuit es fica, per cada 400 g d'arròs 1/2 tassa de vinagre d'arròs, 5 cullerades de sucre i una cullerada de sal.
Es prepara una mica de wasabi.
S'esten l'esterilla folrada amb film transparent i es posa a sobre una fulla d'alga. Es posa una capa d'arròs i se li posa una miqueta de wasabi per sobre. Es posa una tira de salmó, tonyina, surimi, ... en horitzontal i s'enrolla.
S'acompanya amb salsa de soja i gingebre fresc. Ala.
Vinagre d'arròs
Wasabi en pols
Alga nori
Peix cru
Gingebre fresc
Salsa de soja
Posar a la vaporera una tassa d'aigua per a cada tassa d'arròs (que es renta prèviament).
Un cop està cuit es fica, per cada 400 g d'arròs 1/2 tassa de vinagre d'arròs, 5 cullerades de sucre i una cullerada de sal.
Es prepara una mica de wasabi.
S'esten l'esterilla folrada amb film transparent i es posa a sobre una fulla d'alga. Es posa una capa d'arròs i se li posa una miqueta de wasabi per sobre. Es posa una tira de salmó, tonyina, surimi, ... en horitzontal i s'enrolla.
S'acompanya amb salsa de soja i gingebre fresc. Ala.

Comentaris