Dorada a la sal
1 dorada per persona netes per a fer a la sal
sal grossa
espècies
Calentar el forn a màxima potència
En una safata posar una capa de paper de plata i cubrir-la amb 1 cm de sal grossa.
Netejar el peix, asecar-lo i espolvorejar-hi varies espècies: farigola, romaní, julivert, pebre, i fulla de llorer,... tant per dins com per fora.
Acabar de tapar-ho amb sal grossa i humitejar-la. apropar el paper de plata seguint la forma del peix per a que no caigui la sal.
Ficar al forn ben calent durant 10 minuts i deixar reposar fora del forn uns 5 minuts més.
TRencar la sal i servir el peix.
sal grossa
espècies
Calentar el forn a màxima potència
En una safata posar una capa de paper de plata i cubrir-la amb 1 cm de sal grossa.
Netejar el peix, asecar-lo i espolvorejar-hi varies espècies: farigola, romaní, julivert, pebre, i fulla de llorer,... tant per dins com per fora.
Acabar de tapar-ho amb sal grossa i humitejar-la. apropar el paper de plata seguint la forma del peix per a que no caigui la sal.
Ficar al forn ben calent durant 10 minuts i deixar reposar fora del forn uns 5 minuts més.
TRencar la sal i servir el peix.

Comentaris