Coulant de xocolata
Ingredients per a 10 coulants:
250 g de xocolata fondant
200 g de margarina
150 g de sucre morè aromatitzat amb vainilla
150 g de farina
2 cullerades de cola-cao
6 ous
una cullerada de cafè rassa de bicarbonat
un polsim de sal
Opcional per aromatitzar:
pebre negre molt i un raig d'aigua de roses
Opcional per acompanyar:
Gelat de vainilla o xocolata
En una paella a foc mig posem la farina i l'anem remenant fins que s'enrosseixi una mica, entre 5 i 10 minuts.
Batem les clares amb la sal fins a que agafin una mica d'aire i hi afegim els rovells i més tard el sucre. Hi afegim el cola-cao, la farina i el bicarbonat i seguim remenant.
Posem la mantega i la xocolata trossejada juntes durant 3 minuts al microones a potència màxima parant i remenant cada minut per a que no es cremi. Un cop desfeta la barreja la afegim a l'altre massa i hi afegim el pebre molt al moment i l'aigua de roses.
Per a la cocció, escalfem el forn a 180º. Si hem congelat els coulants el tenim durant 10-11 minuts al forn i si estan acabats de fer només 8-9 minuts.
250 g de xocolata fondant
200 g de margarina
150 g de sucre morè aromatitzat amb vainilla
150 g de farina
2 cullerades de cola-cao
6 ous
una cullerada de cafè rassa de bicarbonat
un polsim de sal
Opcional per aromatitzar:
pebre negre molt i un raig d'aigua de roses
Opcional per acompanyar:
Gelat de vainilla o xocolata
En una paella a foc mig posem la farina i l'anem remenant fins que s'enrosseixi una mica, entre 5 i 10 minuts.
Batem les clares amb la sal fins a que agafin una mica d'aire i hi afegim els rovells i més tard el sucre. Hi afegim el cola-cao, la farina i el bicarbonat i seguim remenant.
Posem la mantega i la xocolata trossejada juntes durant 3 minuts al microones a potència màxima parant i remenant cada minut per a que no es cremi. Un cop desfeta la barreja la afegim a l'altre massa i hi afegim el pebre molt al moment i l'aigua de roses.
Per a la cocció, escalfem el forn a 180º. Si hem congelat els coulants el tenim durant 10-11 minuts al forn i si estan acabats de fer només 8-9 minuts.


Comentaris