La bolognese d'avui
1 ceba petita
1 dent d'all
1 pastanaga
250 g de carn picada de porc i vedella passada dos cops
500 g de tomàquet triturat
mig got de vi negre
romaní, julivert, orenga
oli, sal, sucre
Tallar les verdures i sofregir-les en una paella. Quan estiguin pràcticament fetes, afegir la carn picada i anar remenant. A mitja cocció, posar-hi el vi i un cop evaporat, el tomàquet.
Afegir la sal, el sucre i les espècies i deixar fer xup-xup.
1 dent d'all
1 pastanaga
250 g de carn picada de porc i vedella passada dos cops
500 g de tomàquet triturat
mig got de vi negre
romaní, julivert, orenga
oli, sal, sucre
Tallar les verdures i sofregir-les en una paella. Quan estiguin pràcticament fetes, afegir la carn picada i anar remenant. A mitja cocció, posar-hi el vi i un cop evaporat, el tomàquet.
Afegir la sal, el sucre i les espècies i deixar fer xup-xup.

Comentaris